Torsdagen i bilder

När hoppryttarna hade tid för träning var vi på plats och fotade lite. Intressant att se hur de joggar sina hästar. Många verkar satsa på att ha lösgjorda hästar, något som såklart är en självklarhet. Uppmärksammade att de flesta red på helt vanliga tränsbett och det var faktiskt bara en ryttare som red med gramantygel.


Malin Baryard påpå Tornesch 1042 och hennes hästskötare på speedhästen Tamina.

 

Alexander Zetterman på Isaac. Det är svårt att inte lovorda denna ryttartalang. Hans sits och inverkan är perfekt. Handen och skänkeln är blixtstilla. Hästarna måste vara nöjda att ha honom på ryggen.


Linda Heed på Touch. En häst som går från klarhet till klarhet.

Henrik von Eckermann på Lamour och hans hästskötare på en häst som vi tror kan vara Rocketman, alltså den som Ludger Beerbaum ska rida. Båda är födda 2001. Blivande stjärnor?

Alexander Zetterman sadlar Laetitia. Det märks att hon är en fuxmärr. Hans hästskötare Ida berättade för oss att hon är lite tjurig när de sadlar, borstar och byter täcken på henne.

 

EM-vinnaren Kevin Staut till vänster på Uluxion och Svante Johansson på Caramell KS.

 

Blev även lite trendspaning och Tina Lund var ett givet kort. Hon är verkligen "fotogenuiqe". På huvudet har hon ett fint diadem med en stor svart rosett på.

 

Tina bjöd även på ett par fina stövlar som hon ibland bär privat med ett par jeans. Märket var okänt. Det är inte för intet som Tina är Danmarks svar på Malin Baryard.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0