RGB vann i Globen

Vår absolut största svenska stjärna inom hästvärlden vann sista klassen i hoppningen och kammade dessutom hem meetingpriset. Han har haft en fantastisk helg här i Stockholm med båda hästarna.
Casall har gått bäst med tre felfria rundor vilket gav honom två andra platser och nu segern imorse. Snacka om toppform!
Malaguena La Silla har haft en runda med fyra fel och två felfria rundor, där den ena ritten resulterade i en femte plats.

Två bilar får han med sig hem till Tyskland, en för vinsten i Grand Prix och den andra för meetingpriset. Säkert inte något som händer varje helg. Han berättade under presskonferensen att han hittills har vunnit tolv bilar under sin karriär. Låter underbart att vinna lite bilar titt som tätt.

Här kör han ett ärevarv med den ena bilen från Isuzu. Den är värd cirka 300 000kr, så två stycken ger ju lite pengar. Han visade att han är minst lika bra på att köra bil som han är på att rida. Mannen i passagerarsätet fick hålla i sig för Roffe körde så att det rykte. Banan blev i alla fall väldigt fint sladdad.

 

Det har varit underbart att få se Rolf-Göran Bengtsson i år i Globen. Tror inte att vi är de enda som hoppas att han även kommer nästa år och förgyller vår helg. Inte varje dag man ser en världsstjärna med hans kaliber.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0