Onsdag backstage

Själva arenan innan alla genrep drog igång. Den var helt tom. Inte en enda själ så långt ögat kunde se. För en gångs skull är det väldigt fridfullt där inne. Det märks att det bara är onsdag. Lugnet före stormen helt enkelt.

 

Många hästar samtidigt på framridningen. Här är en del av de ekipage som är med i invigningen. Temat är "Europa runt". Här får vi ett smakprov på både tyskar och spanjorer.  Ponnyer från Ekerö Ridskola och de galna gotlänningarna delar på det lilla utrymmet.

 

Islänningarna med stjärnor runt midjan. Vissa var räddare än andra. Det är inte varje dag som man är utklädd på det här settet. Inte så konstigt att en del reagerade ganska starkt på stjärnorna. Islänningarna som vanligtvis brukar vara lugnet själva. Här fick vi se att dessa fyrbenta vänner inte är så avslappnade som vi tror.

 

Shettisarna är mycket omtyckta i Globen. Det här är före genrepet av julavslutningen. De har fått fina benvärmare av paljetter och rosetter i år. En liten nyhet. Väldigt fin outfit.

 

Hästlastbilarna stod på rad för att få komma in och lasta ut allt värdefult. Vi kanske kan fixa ett lite bildreportage om hur det ser ut inne i dessa hus på hjul. Ryttarna är ju oftast på språng så ni kan ju tänka er hur mycket tid som spenderas lastbilarna. Måste bli som deras andra hem.

 

Världens minsta häst, självaste fallabellan är alltid med i julavslutningen. Tre fullvuxna och ett föl kommer att befinna sig i ett litet paket och hoppa ut ur den mitt i showen som en fin liten överraskning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0