Kvällens snyggaste

Ryttargalan är i full gång. Vi har spanat in de bäst klädda männsikorna på plats. I alla fall enligt oss. Vi blev väldigt imponerade av vissa, medan andra har en del kvar att lära.


Snyggast i år var Maria Attvik som kom i en fantastisk skapelse från Jenny Packman. Känner ni igen den? Denna klänning har Fergie haft på sig lite tidigare. Köpt på Artillerigatan 2. Ursäkta dålig bildkvalitet, men Maria ville absolut inte vara med på bild.


Patrik Kittels dam till höger om honom bar en fin mörkblå klänning. Modern och enaxlad, precis rätt i tid. Kanske hans flamma? Någon som vet. Annars är detta ett hett tips till Patrik själv. Kapa henne nu, eller aldrig. Längst till höger är hans hästskötare, som precis fick priset "Årets hästskötare".

 

Senaste paret i hoppvärlden just nu. Kanske till och med det senaste, Jannike West och Andreas Schou.

 

Maria Gretzer och Rolf Göran Bengtsson hade sällskap tillsammans. Han blir nog utvald till kvällens man. I alla kategorier. Dessutom så bjöd han oss på en del privata poser. Det uppskattades mycket.

 

Lennart Lindelöw gjorde sig bra på bild. Tyvärr så blundade han, men han ser lika bra ut ändå. Mycket fint matchad med rött.

 

Besök från Stureplan fick Ryttargalan i år av ingen mindre än Uffe von Roth. Uffe var fin i sammet, en av höstens största trender. En trend vi såg bland många herrar.

 

Mamma och pappa Zetterman. Föräldrar till två begåvade herrar; Alexander och Daniel. Aisling var fin i en vinröd klänning och en massa bling-bling.

Lisen Bratt Fredricson, Peder Fredricson och Kevin Staut (årets EM-vinnare i hoppning) utgjorde en vacker trio. En stor eloge till Lisen för otroligt trevligt bemötande.

 

Det var tydligen lite populärt att blunda igår när vi fotade. Emelie Broman till höger har på sig den så kallade "mumieklänningen" från Hervé Léger.

 

Äldsta sonen Zetterman med sin vackra dam i en klänning som är från French Connection. Par eller vänner?

 

Pontus Westergren och Jenny Berglund lämnade barnet hemma för att spendera en kväll i Globen. Otroligt fina tillsammans och hon vacker med sina röda läppar.

 

Ett fint par som är rätt okända för oss. Någon som vet vilka detta är? Han är antagligen en militär av något slag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Detta är ju för tusan Jonna Friman och hennes sambo Peter. Jonna var nominerad till morgondagens stjärna i fälttävlan!!!

2009-11-27 @ 07:06:15
Postat av: Anonym

Damen som är med Patrik kittel är hans fru Lyndal oatley Och Stort grattis Till Marie!

2012-10-02 @ 23:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0