Hästskötare

Vi stötte på två hästkötare i trappan. Det var Marielle Eriksson som jobbar för Douglas Lindelöw och Ida Löfgren som jobbar för Alexander Zetterman. Marielle jobbar hos Douglas samtidigt som hon läser sista året på gymnasiet parallellt med arbetet. Ida jobbar heltid hos Alexander och har gjort det i två år. Båda trivs mycket bra hos sina arbetsgivare och ser fram emot att jobba där länge.

De berättade båda att det är hårda arbetsdagar, alltid mycket att göra och stressigt mest hela tiden. Fast det är inte bara nackdelar, de får ju se världen och ha roligt och uppleva mycket saker. Sen är det otroligt roligt när hästarna som de har hand om vinner. Det är drömmen. Då allting gått i upplevelse. All möda de lägger ner får utdelning.

Idas favorit är Isaac. Han har enligt henne en fin personlighet och blir alltid glad när hon kommer för att ta hand om honom. Han visar verkligen sin uppskattning. Sen kan han ibland bli rädd för lite larviga saker, trots sin ålder.

Marielles favorit är Cliff Hanger för att hon rider honom mest.

 

Man ska inte glömma bort hästskötarna. De är oftast de som ligger bakom en stor del av ryttarnas framgångar. Utan hästskötarna skulle ryttarna inte klara sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0