Förmiddagens dressyr

Vi fick lite problem med kameran. Batteriet tog slut och Lotten fick lov att åka och hämta hennes laddare som hon hade glömt. Nu är kameran laddad så i kommande inlägg kommer det att finnas rykande heta och fräscha bilder.

Fredagarnas förmiddagar brukar ägnas åt dressyren. Det började med en offentlig dressyrträning där de högst rankade världscupryttarna var med. Den kommenterades av Eric Lette och Jan Fristedt.

Kort efter denna började Champion of the Winners. De deltagande hästarna är 5-6åriga hästar som vunnit Breeders Trophy, Öppna Championatet eller Scandinavian Open.

Öppna championatet 5-åriga hästar: Susanne Gielen – Belamour 1151

Breeders Trophy 5-åriga hästar: Anna Nilsson – Prima Donna

Öppna championatet 6-åriga hästar: Caroline Palmgren – Paridon Magi

Breeders Trophy 6-åriga hästar: Malin Rinné – Scharmeur1167

Scandinavian Open 5-åriga hästar: Minna Telde – Hohenstaufen II 1160

Inhopparen Wladimir O.A 1138 med sin ryttare Pernilla André Hokfelt är ett välkänt ekipage med bland annat seger i Öppna championatet som 5-åring.

Foto: Roland Thunholm

Vann gjorde kanske inte helt oväntat Minna Telda på Hohenstaufen II 1160 på 86,60 procent. Exakt en poäng under Minna landade Pernilla André Hokfelt och Wladimir O.A 1138, alltså på 85,60 procent. Tredje platsen gick till Malin Rinné som satt i sadeln på Scharmeur 1167. De slutade på en poäng under Wladimir O.A 1138, alltså 84,60 procent.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0