Den stora frågan: kommer Ludger?

I Fredagens hoppklasser stod Ludger Bearbaum med på startlistorna men dök aldrig upp. Stor besvikelse om han inte kommer, inte bara för oss utan för alla som sett framemot att se ryttarlegenden in action. Idag har vi fått nytt hopp då han återigen står på starlistorna och då vi kommit fram till att vi sett Henrik Von Eckermann motionsrida Ludgers hingst Rocketman 2. Kanske att Ludger flyger in lagom tills att hoppningen startar i eftermiddag?
Vi har frågat ut dom flesta men alla undrar samma sak: kommer han eller inte?
Lotta Björe som framstod som ett säkert kort och en som brukar ha koll visste inte heller men redan förra helgen i Stuttgart, där hon var på plats för att rapportera från världscupen, hördes rykten om att han inte skulle komma till Stockholm. Nu tänker vi leta reda på den personen som borde veta: Henrik Von Eckermann! Hoppas han kommer med ett positivt besked (och att vi först och främst hittar honom såklart).

Lamour och den häst HvE motionsrider som vi hoppas och tror är Rocketman 2.Förrutom Lamour tävlar Henrik även en till mörkbrun hingst, Captain Fire.

Den fantastiska hingsten Couleur Rubin har tyvärr inte setts till.


Kommentarer
Postat av: erika

Hade velat se Couleur Rubin då han är farfar till årets föl... :( Snopet att han inte har gett något besked :s

2009-11-28 @ 12:40:43
URL: http://thoressons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0